Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

További Hírek

Szijjártó Péter hatalmas bejelentést tett azzal, hogy Azerbajdzsán, Grúzia, Románia és Magyarország között megszületett a megállapodás a vezetéket illetően.

Hatalmas bejelentést tett a magyar külügyminiszter, amely alapján ismét megerősödni látszik Magyarország energiabiztonsága.

A balkáni bővítés pedig az Európai Unió egyik legfontosabb ügyévé vált.

A miniszterelnök elkötelezett az Európai Unió bővítése mellett. 

Sok ezermilliárd forint az a többlet, amelyet energiaimportra kell költeni, és amelyet így nem tud az ország fejlesztésekre, beruházásokra fordítani.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint, amint Brüsszel „belengeti egy újabb szankciós csomag hírét”, emelkedésnek indulnak az energiaárak.

Az pedig az ipar és a lakosság szempontjából is elengedhetetlen. A miniszterelnök a vízközművek lehetséges fejlesztéséről is beszélt az azonnali kérdések órájában.

    Hortay Olivér szerint a viszonylag alacsony gázár oka feltehetően az enyhe, fűtési szempontból kedvező időjárás, a közelmúltba Európába érkezett nagy mennyiségű cseppfolyós gáz és a korábbi nagyon magas árak. 

Habár a magyar kormány megállás nélkül azt állítja, hogy csak az oroszok tudják felépíteni Paks II-t, számos ország bizonyította és bizonyítja, hogy nemcsak ők képesek a létfontosságú energiainfrastruktúra megépítésére.

A német államfő szerint nagyon mély válság vár az országra, és az állam sem tud mindenben segíteni, ezért a polgároknak kell csökkenteni a kiadásaikat.