Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Ők azok, akik életük legszebb húsvétját élhetik át idén

Érdemes várni, ugyanis kreativitással, energiával és motivációval teli napok állnak előttük.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Amikor a húsvétra gondolunk, talán elsőként a finom falatok jutnak eszünkbe, mint például a sonka, a főtt tojás, a fonott kalács és a csokinyuszik. Emellett a szeretteinkkel eltöltött értékes pillanatok, amikor a finomságok elfogyasztása és a locsolkodás közben jókat beszélgetünk, nevetünk, s élvezzük, hogy együtt lehetünk. Mindemellett az extra pihenés is igazán jól fog esni, különösen a hosszú és dolgos napok után. Ám van három csillagjegy, amely különösen várhatja a négynapos hétvégét.

Ők ugyanis életük legszebb húsvétját fogják átélni idén. A Kiskegyed azt írja, a jelenlegi bolygóállások szerint kreativitással, energiával és motivációval teli napok állnak előttük. De mely jegyekről is van szó pontosan? Nézzük meg. Az első a Halak, amely aktív napok elébe néz. Szeretteivel együtt fogja elvégezni a húsvéti tojásfestést, terítést és asztaldíszítést, de ez még nem minden, mivel most szellemileg is csúcsformában lesz: ha döntést kell hoznia, garantáltan jól, jót választ. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A másik szerencsés csillagjegy pedig a Skorpió, aki most szabadnak érzi magát, és elszakad minden gondtól. Különösen a húsvéti napokon lesz érzelmileg és kreativitásában is topon. Minden, amit most eltervez, úgy következik be, mintha magától történne, sőt, akár úgy is fogalmazhatnánk: amihez nyúl, arannyá változik a kezében. De a Nyilasnak sem lesz oka aggódni húsvétkor. Köztudott, hogy e jegy szülötte igazán optimista, remekül tud érvényesülni, és az apróbb kihívásokat is gond nélkül megugorja.

Ezek a sikeres kilátások még húsvét után is éreztetik a hatásukat, így hát nem is tanácsolnánk neki mást, mint: csak így tovább! De a cikkből az is kiderül, hogy a többi jegy szülöttének sincs oka elszomorodni, amiért nem kerültek fel a listára. Van számukra ugyanis néhány tipp és inspiráció, amelyek segítségével ők is garantáltan átélhetik a szép húsvéti napokat. Az első jó tanács, hogy gyűljenek össze otthon a szeretteikkel, és készítsenek közösen valami igazán finomat, mondjuk süssenek egy répatortát vagy egy adag citromos muffint.

A közös sürgés-forgás remek hangulatot ad és elmélyíti a kapcsolatot a családtagjainkkal. Ha pedig szeretnénk őket boldoggá tenni valamivel, készítsünk saját kezűleg valamilyen ajándékot, mondjuk egy képeslapot, egy ékszerdobozt vagy egy szép gyöngykarkötőt. A lényeg, hogy szívből jöjjön, s garantált lesz a siker. Akik pedig esetleg egyedül töltenék ezeket a napokat, egy kis otthoni filmezéssel, egy finom ebéd megfőzésével vagy egy aranyos húsvéti manikűrrel is meglephetik magukat. De a barátokat is áthívhatják, hogy közösen találjanak ki egy szuper programot, vagy esetleg tegyenek egy jó kis kirándulást.