Sokan utálják a Coca-Cola rögzített kupakjait, ez volt a cég válasza

Tudják, hogy a rögzített kupak megfelelő használata során a fogyasztóknak évtizedes megszokásokon kell változtatniuk, ami időbe telik.

Tiltakozások: még több rendőrt vetnének be az elégedetlenség elfojtására Kínában

Az utóbbi időben többen is a munkanélküliséggel és a nyugdíjakkal kapcsolatos problémák miatt tüntettek, így vélhetően ez indokolja a változtatást.

Nem született bérmegállapodás az Auchannál, elégedetlenek a dolgozók

Sajtóértesülések szerint nem jött össze a tervezett bérmegállapodás a munkáltató és a munkavállalói érdekképviselet között az Auchan Magyarországnál.

Volt FSZB-tiszt: az orosz katonák elégedetlenek a felsőbb vezetéssel

Egy orosz nacionalista, az FSZB korábbi tisztje személyesen látogatott el a konfliktusövezetbe és azt tapasztalta, hogy az orosz katonák elégedetlenek a Kremllel és Putyinnal.

A dél-koreai elnök csak olajat önt a tűzre a zaklatási botrányban

Dél-Korea elnöke közelmúltbeli kijelentéseivel csak tovább rontja a helyzetet: az elnök ugyanis "a nők védelme érdekében" megpróbálja megszüntetni a nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó minisztériumot, annak ellenére, hogy ez egy komoly visszalépés lenne a nők jogainak védelme kapcsán.

További Hírek

Sencsenben újabb lezárást jelentettek be a koronavírus miatt, ritkán látott tiltakozási hullám indult útjára (fotó, videó)

Több tucatnyi ember vett részt egy tüntetésen a dél-kínai Sencsenben, miután a hatóságok bejelentették, hogy újabb koronavírusos esetek miatt ismételten azonnal zárlatot rendelnek el.

Bloomberg: sokkoló a Magyarország és Németország által tanúsított oroszbarátság mértéke

A cikk szerzője szerint „kollektív Stockholm-szindrómáról” lehet szó, Magyarország pedig a „legsúlyosabb eset”.

Áldatlan állapotok Hszincsiangban: a kínai cenzorok elnyomják az élelmiszer- és gyógyszerhiányról szóló közösségi médiás bejegyzéseket

Beindult a kínai cenzúragépezet, mivel a lakosság egyre dühösebb hangvételű bejegyzéseket tesz közzé a közösségi médiában, Kína vezetése pedig szokásához híven elnyomja a kritikus és elégedetlen hangokat.

Már a fegyverpénz sem érdekli a katonákat, akik a veszélyhelyzet miatt röghöz vannak kötve

Egyre komolyabb a zúgolódás a katonák körében, ugyanis a magyar hadsereg tagjai meghatározatlan ideig röghöz vannak kötve a háborús helyzetre hivatkozó veszélyhelyzet miatt, a koronavírus-járvány miatti intézkedésekkel együtt pedig már 3 éve nem tudnak szabadulni a katonaságtól.

Munkapiaci átrendeződés: a dolgozók 40 százaléka felmondást tervez a jövőben

A váltást tervezők prioritásai között a jobb fizetés, több juttatás, kielégítőbb, rugalmasabb, nem hagyományos munka is helyet kapott.

A taxisok is megszólaltak a kata-változások kapcsán, ők sem elégedettek

Habár a kata szabályainak módosításáról szóló törvénytervezet legnagyobb nyertesei a taxisok, még ők sincsenek megelégedve a változtatással.