Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A téli és nyári időszámítás is érvényben van Libanonban

Egyesek úgy vélik, ez csak még tovább növeli a megosztottságot az országban, hiába állítja a kormány, hogy „tisztán adminisztratív eljárás” volt.

Az egyre súlyosabb sofőrhiány miatt komoly döntésre kényszerült a kormány

Eszerint megemelik a fuvarosoknak adható adómentes napidíj összegét, belföldi kiküldetés esetén 3 ezer forintról 9 ezer forintra, külföldi kiküldetés esetén 60 euróról 85 euróra.

Megszületett a döntés: eladják a Cserpest

Az alapító szerint „kiváló kérői vannak”, s megvan az oka, miért szánta el magát erre, illetve arról is szót ejtett, mik a tervei a jövőre nézve.

Ezért kaszálta el az HBO a Westworld folytatását

Sokakat meglepett a hír, amikor az HBO bejelentette, hogy törli a Westworld című sorozatot, új évad már nem jön, a már megjelent évadokat pedig nem HBO-s platformokra helyezik át. Most kicsit részletesebben beszéltek a döntés hátteréről.

Kína az országba utazó dél-koreai állampolgárok vízumkiadását is megkezdi szombattól

Ez azután történt, hogy Szöul úgy döntött, eltörli a coviddal kapcsolatos utazási korlátozásokat, amelyek a Kínából érkező utazókra vonatkoztak.

További Hírek

Észak-Korea feloldja a fővárosban elrendelt ötnapos zárlatot

Mindez egy olyan, külföldi diplomatáknak szóló közleményből derült ki, amely az észak-koreai külügyminisztériumtól származott.

Döntött a monetáris tanács: nem változtatnak az alapkamaton

Az elemzői várakozásoknak megfelelő döntést hozott keddi, idei első ülésén a monetáris tanács.

Hivatalos: döntött az EU a magyar helyreállítási tervről

Pénteken sikerült meghozni a végleges döntést: a csomagban döntöttek többek között az Ukrajnának nyújtandó támogatásról, a minimumadóról és a magyar helyreállítási tervről is.

Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

A keddi EU-s ülésen Magyarország egyedüli tagállamként vétózta meg az Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós támogatást, és elhalasztották az uniós pénzekről szóló döntést is.

Navracsics: már szerdán megszülethet a döntés az új árstopokról

Miután a kormány nemrég belengette, hogy újabb élelmiszerek kaphatnak ársapkát, Navracsics Tibor megosztotta, a döntés akár már szerdán megszülethet az új ársapkás termékek kapcsán.

Év végéig meghosszabbítja a kifizetési stopot a kormány a költségvetési szerveknél

Ez minden költségvetési szervre, a teljes államigazgatásra vonatkozik, illetve mindössze néhány kivétel van, például bérek, uniós programok, oktatási, egészségügyi és szociális finanszírozás.

Bíróság: Szabó Tímeának közel 8 millió Ft sérelmi díjat kell fizetnie Bús Balázsnak

Mindemellett közel 200 ezer forint perköltség és mintegy 500 ezer forint illeték megfizetésére is kötelezték.

A Független Benzinkutak Szövetsége komoly döntést hozott a megvásárolható üzemanyag mennyiségéről

Az FBSZ csütörtökön tartotta meg közgyűlését, melynek során egy olyan döntés született, mely jelentősen javíthatja az ország üzemanyag-ellátását.

Több ezer közelgő járatát törölte a British Airways, az utasok nem örülnek

Az elmúlt időszakot tekintve az American Airlines, a Delta, a Lufthansa és a Wizz Air is erre kényszerült a „gazdasági nyomás”, a sztrájkok és a létszámhiány miatt.

Döntött a Johnson & Johnson, jövőre új összetevővel gyártják a hintőporokat

Állításuk szerint ez az átállás segít egyszerűsíteni a termékkínálatukat, fenntartható innovációt nyújt, valamint eleget tesz a fogyasztók, ügyfelek és a fejlődő globális trendek igényeinek.