Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

További Hírek

Május 28-ig vannak nyitva, addig szeretettel várnak mindenkit, aki egy utolsó Desszert Neked élményre vágyna.

A döntés mögött a lassuló bevételnövekedés, valamint az ügyfelek megváltozott viselkedése áll, ezáltal rákényszerültek, hogy változtatásokat eszközöljenek.

Phil Spencer, a Microsoft Gaming vezérigazgatója kommentálta az Egyesült Királyság Verseny- és Piacfelügyeleti Hatóságának döntését, mely az Activision Blizzard 68,7 milliárd dollárért történő felvásárlásának útjában áll.

Úgy néz ki, a jövőben már nem érkeznek újdonságok az operációs rendszerhez, ahogy közeledik a hivatalos támogatás vége.

Ezen elhatározásáról már a magyar szövetséget is tájékoztatta hetekkel ezelőtt, bár a döntését egyelőre nem indokolta.

A közlemény azután jelent meg, hogy kiderült, a működési nyereséget illetően 96 százalékos visszaesést regisztráltak január és március között, szemben a tavalyi adatokkal.

Egyesek úgy vélik, ez csak még tovább növeli a megosztottságot az országban, hiába állítja a kormány, hogy „tisztán adminisztratív eljárás” volt.

Eszerint megemelik a fuvarosoknak adható adómentes napidíj összegét, belföldi kiküldetés esetén 3 ezer forintról 9 ezer forintra, külföldi kiküldetés esetén 60 euróról 85 euróra.

Az alapító szerint „kiváló kérői vannak”, s megvan az oka, miért szánta el magát erre, illetve arról is szót ejtett, mik a tervei a jövőre nézve.

Sokakat meglepett a hír, amikor az HBO bejelentette, hogy törli a Westworld című sorozatot, új évad már nem jön, a már megjelent évadokat pedig nem HBO-s platformokra helyezik át. Most kicsit részletesebben beszéltek a döntés hátteréről.