Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

Oroszbarát tisztviselő: a közeli harcok miatt a jövő évre csúszhat Herszon Oroszországhoz való csatlakozása

Jelenleg is harcok dúlnak a herszoni régióban, hiszen az ukránok vissza akarják foglalni az ukrán régiót, mely jelenleg orosz megszállás alatt áll.

Rajongók figyelem: változik az időpont, ekkor koncertezik Céline Dion Budapesten

A csodás énekesnő bejelentette, sajnos ismét csúsztatni kellett a koncert-időpontokon.

Csúszik az Obi-Wan Kenobi sorozat debütálása, cserébe rögtön két epizódot is kapunk majd

Egyik szemünk sír, a másik nevet: csúszni fog a bemutató, de az alkotók gondoltak a rajongókra is, ezért cserébe rögtön két epizódot is kapunk majd.

Oroszország csúszik a vizsgálati anyagok beküldésével, a Szputnyik V engedélyeztetése is várat magára

Akár őszig is elhúzódhat az oroszok által kifejlesztett koronavírus ellen oltóanyag, a Szputnyik V engedélyeztetése, miután az oroszok egyáltalán nem sietik el a szükséges klinikai eredmények beküldését az Európai Gyógyszerügynökségnek (EMA).

Egy magas rangú japán tisztviselő szerint nem kizárt, hogy a járvány alatt mégis lemondják az olimpiát

Toshihiro Nikai, a Japánban kormányzó Liberális Demokrata Párt főtitkára egy japán műsorszolgáltató szerint nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a 2020-as tokiói olimpiai játékokat törölnék, ha az ország járványhelyzete tovább súlyosbodna.

További Hírek

Íme minden játék, melyekre valószínűleg hiába várunk idén

A koronavírus-járvány kerekestül felforgatta a világot, és sajnos a játékipart is ugyanolyan komolyan érintette mint más szektorokat, éppen ezért több bejelentett címre még biztosan várnunk kell egy kicsit.

Nem volt maszk egy 18 hónapos gyermeken, nem indult el a repülőjárat

A Frontier Airlines közleménye szerint egy floridai járatot azért nem indítottak el, mert az utasok többsége nem volt hajlandó maszkot viselni, ám az érintett család állítása szerint a repülő a maszkot nem viselő gyermekük miatt nem indult el útjára.