Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,358 $

Csúszik a Little Nightmares 3 megjelenése, ráadásul nem is keveset

A 2024-es helyett egy 2025-ös megjelenési dátumot kaptunk.

...svg content...Fotó: Tarsier Studios
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, a Little Nightmares rajongóknak kicsit tovább kell várniuk a széria következő címére, mivel a Little Nightmares 3 megjelenése csúszik, a legfrissebb tájékoztatás szerint pedig csak 2025-ben jelenik meg Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra.

A Little Nightmares csapata számolt be arról, hogy kénytelenek voltak kicsit késleltetni a megjelenést, erre pedig nagyon jó okuk volt: Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

„A Supermassive Games és a Bandai Namco Europe csapatai keményen dolgoztak azon, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a franchise következő részében. Bármennyire is várjuk, hogy visszatérjetek Nowhere-be, szeretnénk biztosítani azt is, hogy a játék megkapja a neki kijáró törődést és szeretetet. A minőség a legfontosabb számunkra, és tudjuk, hogy ti is így érzitek. Ezért döntöttünk úgy, hogy a játék megjelenését 2025-re tesszük át.”

A bejelentésben arra is kitértek, hogy még idén nyáron friss infókkal fognak szolgálni a harmadik részről, majd megköszönték a rajongók türelmét és támogatását a döntés kapcsán.

Brüsszel mindenképpen be akarja hajtani a gigabírságot Orbán Viktor kormányán

Orbán Viktor miniszterelnök már javában dolgozik a válaszon, de ez egy minden eddiginél nehezebb harcnak tűnik Brüsszellel szemben.