Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Jelentős kiesés az ukrán és orosz turisták elvesztése, Ciprus fellendülésre törekszik

Évente 800 ezer orosz és ukrán állampolgár látogatott el a szigetországba, mielőtt Putyin háborút indított Ukrajna ellen.

6,6-os erősségű földrengés Ciprus közelében

A Földközi-tenger mediterrán térségében mérték a nagyobb rengést Ciprus közelében, amiről az amerikai földtani intézet is beszámolt.

Már csak ez hiányzott: a delta és omikron variánsok hibrid törzsét fedezték fel

Sokan bizakodóak lettek az omikron variáns megjelenését illetően, azonban ennek egy aggasztó mutációját fedezték fel.

Azt hazudta a bíróságon, hogy csoportosan megerőszakolták, most fellebbezne a börtönbüntetés ellen

Egy derby-i brit nőt, aki azt állítja, hogy a rendőrség nyomást gyakorolt rá, hogy vonja vissza a nemi erőszakkal kapcsolatos állítását, tavaly felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek, miután bűnösnek találták közveszélyokozás miatt.

Bezárta magát a repülőgép mosdójába egy férfi, kényszerleszállást kellett végrehajtani

Meglehetősen komikus eset zavarta meg a Ciprusból Svájcba tartó járatot, amely végül menetrenden kívül leszállást hajtott végre.

További Hírek

Szerdán éri el az olajszennyeződés a ciprusi tengerpartot

Egyre duzzad a Földközi-tengeren az olajfinomítóból származó olajszennyeződés, ami egy szíriai üzemből szivárgott ki.

Hiába nyitották ki a vitatott szellemvárost, az ENSZ BT egyoldalúan elítélte Törökországot

Egyhangú határozatában ítélte el pénteken az ENSZ Biztonsági Tanácsa Recep Tayyip Erdogan török elnököt, méghozzá a Ciprussal kapcsolatban tett megjegyzései miatt.

Rátámadtak egy ciprusi tévé épületére a járvány elleni intézkedésekkel szemben tüntetők

A ciprusi televíziócsatorna határozottan állást foglalt az oltásellenes mozgalommal szemben, és nem ez az első alkalom, hogy a demonstrálók célpontjává vált.

Májustól várják az oltott turistákat Cipruson

Május 10-től tárt karokkal várja Ciprus az oltott vagy negatív teszttel rendelkező turistákat, addig azonban szigorú korlátozások vannak érvényben az országban.

Kizárólag koronavírus-vakcinával beoltott turistákat fogad májustól Ciprus

A ciprusi kormány bejelentette, hogy megnyitja kapuit a covid-védőoltáson átesett brit turisták előtt, azonban az utazással kapcsolatos szigorítások és korlátozások továbbra is érvényben maradnak.

Annyira kilátástalan a helyzet Ciprusban, hogy az ENSZ is ülést hívott össze

Rendkívül fontos ENSZ-találkozót hívtak össze április végére, ahol az ismételten diplomáciai válságban lévő Ciprus ügyét tervezik valamilyen módon rendezni a török és görög hátterű felek között.

Újabb feszültség a konfliktus miatt kettéosztott szigeten

Megerősítette kedden a török támogatású Észak-Ciprus vezetője, hogy hajlandók lennének újranyitni a régóta kerítéssel elszigetelt Varosha városát, ám a nemzetközileg elismert ciprusi kormány „választási trükknek” tartja a lépést.

Berki Krisztán nagyon büszke a végtelenül csinos feleséségre: van is miért

Berki Krisztián őszintén, tiszta szívből szeretheti szíve választottját, aki szinte minden pillanatban remek formát mutat, különösen, ha bikini van rajta.

Ciprus kifizeti a koronavírus-fertőzött turisták nyaralását

A koronavírus-járvány következtében új fejezet nyílt a turizmus történelemkönyvében: hosszú időn át úgy tűnt, hogy akár nyáron nem mehetünk vakációzni, most a karanténok mérséklése folytán kontrollált körülmények között, de lesz lehetőség nyaralásra.