Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

További Hírek

Ausztrália történetének egyik leghosszabb lezáratlan ügyére vége pont került: a volt középiskolai tanár 40 évvel ezelőtt gyilkolta meg feleségét, most 24 börtönre ítélték.

A férfi 1981-ben hajtott végre egy fegyveres rablást, melynek során egy revolverrel lelőtt egy nőt.

A 91 éves Khieu Samphant több mint 40 évvel azután ítélték el, hogy Pol Pot brutális rezsimje megbukott.

A 44 éves nő jogerős bírósági ítélet ellenére nem adta át gyermekét az édesapának, ezért a rendőrség most keresi.

Egy kistarcsai asszony elképesztő indok miatt perelte be szomszédját: állítása szerint halálfélelme és pánikrohama van a mellette lakó kakasának kukorékolásától, erről még papírja is van, amelyet egy alváspszichológus állított ki neki. A nő a bíróságon azt hajtogatta, hogy zavarja őt a jelenlegi állapot, ráadásul a kakaskukorékolás az ő háza értékét csökkenti.

Az olasz bíróság felmentette a három volt rendőrségi nyomozót és Silvio Berlusconi volt miniszterelnök közeli munkatársát az ítélet alól, azonban fenntartotta azt két maffiózóval, köztük Leoluca Bagarellával, a Corleone-család emberével szemben.

Még ezen a héten el kell ismernie az Európai Labdarúgó Szövetségnek (UEFA) azt a bírósági ítéletet, amely nem engedi megbüntetni a Szuperliga mellett kitartó klubokat.

Bűnösnek találta a bíróság Galambos Lajost az áramlopás ügyében, még úgy is, hogy a vádlott nem jelent meg a bíróságon, miközben a feleségét felmentették.