Talán az eddigi legszebb smink Gáspár Evelin arcán

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 04:09

Evelin jól látható módon észrevette, hogy egy nagyon jól sminkelhető arca van, és remekül állnak rajta ezek a sminkek.

Sok olyan dolog van, amik hozzátartoznak a sztárok csillogó és hangos világához: szép ruhák, drága ékszerek, egzotikus utazások, menő autók, szexi kinézet… Egy sor listát lehetne írni erről, hogy mit is jelent sztárnak lenni.

A smink talán az egyik legfontosabb láncszeme ennek, mert az emberek többsége elvárja, hogy a hírességek mindig a lehető legjobb formájukat mutassák, még akkor is, ha épp nagyon nincs jó napjuk.

Ez nyilván nem mindig könnyű, és az embert nagyon könnyen be tudják találni, ha épp nincs valami a helyén, vagy valamiről azt gondolják, nem odaillő. Emiatt is fontos az apró részletekre figyelni, ha már sztár, ismert ember valaki.

Megan Fox 34 évesen is extra-szexin néz ki

Evelin valóban figyel a részletekre, és egyre több olyan képet látni róla rajta, ahol egy hangsúlyos sminkben mosolyog. Érezhetően tetszik neki az, amit lát, és ez a követőkre is igaz, akik sok dicsérettel halmozzák el.

Nemcsak a sminkje van a helyén, hanem az öltözködése is, mint azt láthatjuk is a legutóbbi képén, amit egy autóban készített. Valaki meg is jegyezte, hogy milyen jól áll neki a kék szín, és valóban, tényleg jól áll!