Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

A Take-Two-vezér megszólalt a GTA 6 trailer kiszivárgásának hatásairól

Strauss Zelnick most szólalt meg a témában, és megosztotta, a szivárogtatás milyen hatással volt a Rockstarra.

Fotó: YouTube/Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, valaki egyetlen nappal a hivatalos bemutató dátum előtt kiszivárogtatta a GTA 6 első trailerét. A Take-Two Interactive vezérigazgatója, Strauss Zelnick pedig most szólalt meg a témában, és megosztotta, a szivárogtatás ugyan csalódást keltő esemény volt, de nem ártott a fejlesztőcsapatnak.

Mint ismert, tavaly decemberben a GTA 6 trailere egy nappal a hivatalos bemutató előtt szivárgott ki, s amint ez megtörtént, a Rockstar úgy döntött, hogy inkább idő előtt bemutatja a hivatalos trailert. A nem mindennapi döntés sokakat meglepett, noha a vélemények megoszlottak: egyesek izgatottak voltak a korai leleplezés miatt, míg mások csalódottan vették tudomásul, hogy valaki szivárogtatott. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Strauss Zelnick a Take-Two Interactive legutóbbi eredménybeszámolója során beszélt a történtekről, s az utóhatásokról: a vezérigazgató megerősítette, hogy az egész csapat nagyon izgatott volt, amikor a trailer megjelent, hozzátéve, hogy „a kiszivárgást illetően ez mindig csalódást okoz a csapatnak, de végső soron nem hiszem, hogy ártott nekünk”.

Noha Zelnick most végtelen nyugalommal nyilatkozott a kiszivárogtatásról, ez messze nem az a reakció, amit a fejlesztőcsapat nagy része nem sokkal az esemény után mutatott: decemberben több GTA 6 fejlesztő is csalódottságát mutatta a szivárgás miatt, különösen annak fényében, hogy több évnyi munka csúcspontja volt, és nem tudtak megfelelően felkészülni ennek a fontos pillanatnak a megünneplésére.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.