Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Születésnapi fotók Messi nagy napjáról, két másik világsztár is ott volt

Fotó: Az argentin Lionel Messi (b) és az olasz Giacomo Raspadori a labdarúgó Interkontinentális Szuperkupa Olaszország-Argentína mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2022. június 1-jén. MTI/AP/Matt Dunham
not image

Hujber Dávid

2022. június 26. - 08:10

Az egykori csapattársak közül ketten is ott voltak Lionel Messi születésnapján, aki nagyon boldog és elégedett lehetett.

Lionel Messi nagyon régóta a világ egyik leghíresebb embereként élheti az életét. Valószínűleg az Egyesült Államokban sem tudna észrevétlenül közlekedni, és az már igencsak sokat elmond arról, mennyire népszerű.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Azok a sztárok, akik nem az USA-ban születtek, és mégis hatalmas rajongás veszi őket körül az államokban, igazi világsztárnak mondhatják magukat. Az aranylabda-rekorder abszolúte az, és minden bizonnyal az is marad.

Még mindig imád futballozni, mindene a labda, de természetesen csak a családja után. A szerelmei és a gyerekei mindennél fontosabbak számára, hiszen felelősséggel tartozik irántuk, imád velük lenni.

Felülről fotózta magát Ronaldo szerelme, bikiniben

A barátai ugyancsak fontosak neki, és amikor idejük engedi, találkoznak. Köztudott, hogy Suarez és Fabregas a legjobb barátai között vannak, akikkel egy csapatban játszott a Barcelona színeiben, ott lettek nagyon jó barátok.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.