Dollár
386,32 Ft
Euró
394,30 Ft
Font
467,27 Ft
Bitcoin
23,962 $

Felülről fotózta magát Ronaldo szerelme, bikiniben

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
not image

Hujber Dávid

2022. június 26. - 04:06

Őrjítően szexi fotóval jelentkezett Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo élete szerelme, aki az egyik legnépszerűbb modellnek mondhatja magát.

Mindig is kedveltük Gina karakterét, emiatt is örültünk, amikor kiderült, hogy lesz egy külön sorozata a Netflixen, melynek ideje alatt bemutatja az életét, és természetesen a portugál klasszis szintén megjelenik benne.

Soron kívül A DK szerint brutális infláció várható az év végén, felszólították a kormányt, hogy segítsék a lakosságot

Sok olyan részt tartalmaz, amikre korábban nem derült fény, és érezhető módon Gina igyekszik benne minél többet mutatni magából. Azóta rengeteg minden történt a családjukkal, sajnálatos módon tragédia is.

Hetekkel ezelőtt elvesztették az egyik újszülött gyermeküket, már nem tudták megmenteni az életét az orvosok. Családjuk erősségét mutatja, hogy újra tudnak mosolyogni, és ebben Ronaldónak nagy szerepe van, mert igazi mintaapa, akinek a családtagjai az elsők, toronymagasan.

Berki Mazsi sírva jelentkezett be, elhagyta az országot (videó)

Már nagyon várhatták ezt a nyaralást, nem véletlenül, mert ilyenkor csak egymásra koncentrálhatnak, nem kell azzal foglalkozni, hogy Ronaldo, a családfő épp egy mérkőzésre készül, bár hamarosan újra edzésbe kell állnia.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.