Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,276 $

Sztárban Sztár: Sipos Tomi véleménye Tóth Andiék keményebb kritikáiról

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sipos Tominak alapvetően nincs gondja a kritikákkal a Sztárban Sztárban, jól viseli azokat, de nem mindegy, hogy azt milyen formában kapja meg.

Tomit megkérdezték, mennyire volt nehéz visszafognia magát Korda György szerepében, hogy azt ne humorizálja el. Elárulta, ebben a produkcióban pont ez volt a nehéz számára, hogy visszafogottabb legyen, és egy komolyabb arcot mutasson.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Alapvetően vidám természetnek tartja magát, így a magánéletében is az, de nem mindig. „Valószínűleg bolond lennék, ha állandóan humorizálnék.” Megkérdezték tőle, nem haragszik-e zsűrire, mert néha kemények vele.

„Már mindenkinek felírtam a lakcímét, úgyhogy majd az adás után megkeresem őket.” – reagált viccesen, és komolyra fordítva a szót, nem bántják a kritikák, mert ez a zsűri dolga, amiatt ülnek ott a székben.

„Néha a stílus, maga az ember. Ez meg mindenkinek legyen szíve joga, de a kritikát, azt bírom, nincs gond.” Alapvetően mindenkivel jó a viszonya a műsorban, de a legtöbb időt Trap kapitánnyal tölti, akivel egy lakókocsiban készülnek az adás előtt. „Mindenkit nagyon szeretek.”

Viccesen megjegyezte, többektől kért már kölcsön a versenyzők közül. Hozzátette, mindenki olyan, akivel később is bármikor, bárhol találkozna, szimpatikus számára a csapat, jól érzi magát.