Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi csak 7 pontot adott Sipos Tomi produkciójára (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sipos Tomi sem unatkozott az elmúlt egy hétben, és vasárnap ismét megmutatta, helye van a Sztárban Sztár mezőnyében.

Sipos Tomi remek választás volt a TV2 részéről, ő pedig nagyon jól döntött, amikor igent mondott a felkérésre. Abszolúte képes volt tartani a tempót, és egy héttel ezelőtt megint nagy bulit csinált, bár voltak, akik hiányolták a hangutánzást.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Tomi azonban továbbjutott, és a TV2-nek adott interjújában arról is beszélt, eddig Korda György szerepét élvezte a legjobban. Most azonban valami teljesen más várt rá, és fogalmazzunk úgy, nem volt ideje unatkozni.

Minden felkészülésnek megvan a maga szépsége, különlegessége, és egy olyasfajta bája, amit nem lehet leírni. Tomi nekivágott hát a legújabb „darabnak”, amit vasárnap este élőben adott elő a színpadon.

Tomi nagyon örült, mert Alice Coopert adhatta elő, aki rockerként vált legendává, és ez egy olyan műfaj, ami közel áll hozzá. Ugyanakkor nem dőlt hátra, egy igazán látványos show-val készült a nézőknek.

Tóth Andi megint mindenre figyelt, így kiszúrta, hogy volt szövegtévesztés. Hiába fiatal az énekesnő, sokat hallgatott ilyen dalokat, imádja a rockot, míg Papp Szabi 10 ponttal jutalmazta az előadást. Andi viszont csak 7 pontot adott, szemben Lékai-Kiss Ramóna, Marics Peti és Kökény Attila 10, illetve 7 pontjával.