Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi csak 7 pontot adott Sipos Tomi produkciójára (videó)

Sipos Tomi sem unatkozott az elmúlt egy hétben, és vasárnap ismét megmutatta, helye van a Sztárban Sztár mezőnyében.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sipos Tomi remek választás volt a TV2 részéről, ő pedig nagyon jól döntött, amikor igent mondott a felkérésre. Abszolúte képes volt tartani a tempót, és egy héttel ezelőtt megint nagy bulit csinált, bár voltak, akik hiányolták a hangutánzást.

Tomi azonban továbbjutott, és a TV2-nek adott interjújában arról is beszélt, eddig Korda György szerepét élvezte a legjobban. Most azonban valami teljesen más várt rá, és fogalmazzunk úgy, nem volt ideje unatkozni. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Minden felkészülésnek megvan a maga szépsége, különlegessége, és egy olyasfajta bája, amit nem lehet leírni. Tomi nekivágott hát a legújabb „darabnak”, amit vasárnap este élőben adott elő a színpadon.

Tomi nagyon örült, mert Alice Coopert adhatta elő, aki rockerként vált legendává, és ez egy olyan műfaj, ami közel áll hozzá. Ugyanakkor nem dőlt hátra, egy igazán látványos show-val készült a nézőknek.

Tóth Andi megint mindenre figyelt, így kiszúrta, hogy volt szövegtévesztés. Hiába fiatal az énekesnő, sokat hallgatott ilyen dalokat, imádja a rockot, míg Papp Szabi 10 ponttal jutalmazta az előadást. Andi viszont csak 7 pontot adott, szemben Lékai-Kiss Ramóna, Marics Peti és Kökény Attila 10, illetve 7 pontjával.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.