Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Sipos Tomi szenzációsan utánozta Korda Györgyöt (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyanakkor egy maximális pontot sem kapott a zsűritől, ami üzenet lehetett a többi versenyzőnek a színpad mellett.

Sipos Tomi üde színfoltja a Sztárban Sztár 2023-as évadának, ami ugyancsak nagy népszerűségnek örvend. Sorra lépnek fel a sztárok, akik más hírességek, világsztárok bőrébe bújnak, ami mindig érdekes.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Ez pedig néhol rendkívül nehéz feladat, mindenkinek a maximumot vagy annál is többet kell nyújtania, hogy továbbjusson. Zdroba Patrik és Tarján Zsófi kiesése megmutatta, bármi megtörténhet.

Marics Peti, aki végül a betegsége ellenére is vállalni tudta a vasárnapi élő adást, ugyancsak nem értette Zsófi kiesését. Többeket sokkolt az énekesnő kiesése, már csak amiatt is, mert az egyik favoritnak tartották.

A műsor azonban robog tovább, többek között Tomival, akinek legutóbb Korda Györgyöt kellett alakítani. Mindenki ismeri a legendás énekest, számtalanszor utánozták már, ugyanakkor Tomi nem paródiát csinált ebből.

A zsűri is nagyra értékelte ezt, ugyanakkor a 10-esek most elmaradtak. Tóth Andi volt az, aki a legkevesebbet adta, egy 8-ast, mivel elhatározta, mindenkit egymáshoz fog mérni, és szigorúbb lesz.