Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Sztárban Sztár: Marics Peti szerint sem Tarján Zsófinak kellett volna kiesnie

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti sem értette igazán, miért Tarján Zsófi esett ki vasárnap este, noha az egyik legjobb volt, és óriási benne a potenciál.

A legutóbbi este is nagyon érdekesen alakult a Sztárban Sztárban, mert olyasvalaki esett ki, akire nem gondoltunk volna. Ráadásul mindezt úgy, hogy Tarján Zsófi magas értékeléseket kapott, és az egyik favoritként tekintettek rá.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Nemazalány is veszélyben érezhette magát, mert ugyan jobb volt, mint egy héttel ezelőtt, a szavazatok alapján a mezőny végére került. Végül csak az utolsók között jutott tovább, míg Valkusz Milán a parádés alakítását követően elsőként jutott be a következő körbe.

Zsófi nem volt ilyen szerencsés, és sokan igazságtalannak tartják a kiesését. Kamarás Ivánnal állt ott a végén, aki Hiro bőrébe bújt, és szintén nagyot ment, emiatt is volt furcsa, hogy kettejük között dőlt el a kiesős személye.

Miközben Zsófi interjút adott a kiesése után, Marics Peti odalépett, és azt mondta, nem így kellett volna történnie. Az énekesnő megjegyezte, nagyon nagy önbizalmat adott neki a műsor, amiben végig maximum pontszámot kapott, mégis mennie kellett.

„Nem hittem volna, hogy ilyen eredményt tudok felmutatni. Nagyon hálás vagyok az élményért.” – mondta Zsófi, aki több mint hálás az élményekért, és azért, hogy új barátokra tehetett szert, ilyen rövid idő alatt is. „Hálás vagyok, és emelt fővel vagyok.”

Mivel nem táncos, elmondása szerint 600%-ban gyakorolt, maximálisan komolyan vette a felkészülést. Igazi választ azonban nem tud adni arra a kérdésre, hogy miért ő kapta a legkevesebb szavazatot.