Kitört a balhé a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában: extra durván beszóltak Tóth Gabinak

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. szeptember 19. - 21:22

Olyan szavak hangzottak el, hogy az embernek égnek állt a haja, miután az egyik sértődött versenyző gyakorlatilag kioktatta Tóth Gabit.

Nemigazán láttunk hasonlóra példát a műsor történetében, döbbenet volt hallgatni, hogy a versenyző mit meg nem engedett magának. Fehér Martin Careless Whisper-t adta elő George Michael-től, amivel magas volt a léc.

A Mesterek nem voltak túlzottan elragadtatva a produkciótól, főleg Tóth Gabi, aki jogos kritikákat fogalmazott Martinnal szemben. Teljesen fair dolgokat mondott, miközben nagyon unta az előadást, mert semmi erő nem volt benne.

Majka sem jött lázba a saját versenyzőjétől, akit nem ültetett le a székre, és ahelyett, hogy köszönetet mondott volna, ott maradt a színpadon vitatkozni. Kitartott amellett, hogy az, amit letett az asztalra, elegendő lehetett volna a székhez.

Sztárban Sztár leszek! Nézed, és nem hiszed el, tényleg megtörtént ( videó)

Martin jól érezte magát az előadás közben, és ez újabb hiba volt a részéről, mert messze nem hozta azt, amit kellett volna. Gabi teljesen normálisan igyekezett megfogalmazni a kritikákat, majd jött az újabb odaszólás.

„Figyelj, őszinte leszek veled Gabi! Olyantól fogadom el ezt a tanácsot, ha megharagszol, ha nem, aki el tudja ezt jobban énekelni, meg akinek megvan hozzá az adottsága. Figyelj, idejön egy Király Viktor, ő elmondja nekem, hogy ez van a bablevesben, megfogadom.”

Majka jelezte, ne menjenek ebbe bele, addig Gabi sértve érezte magát, jogosan. Martin csak folytatta, és folytatta… „Nekem is ráment a pénzem, nekem is ráment az időm, az energiám… minden, érted! Szóval lenulláztam magam. Valóra szerettem volna váltani az álmomat.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.