Sztárban Sztár leszek! Nézed, és nem hiszed el, tényleg megtörtént ( videó)

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár leszek!
not image

Takács Petra

2021. szeptember 19. - 19:06

Az idei széria egyik legfurcsább jelenetét láthatjuk, ami megunhatatlan, de van egy olyan érzésünk, hogy a rapper még visszatérhet a következő években.

Nem mindenki van tisztában a képességeivel, azzal, hogy milyen tehetség lakozik benne. Vannak pillanatok, amikor már a produkció első másodpercében tudjuk, hogy ez abszolúte nem az a szint, mint amit a műsor képvisel.

Bőven voltak ilyen pillanatok a Sztárban Sztár leszek! második idényének válogatója során, de ez egyrészt várható volt, másrészt sok vicces pillanatot hozott számunkra. Remekül szórakoztunk, bár egyes versenyzők erősen súrolták a tiszteletlenség határát.

Zsolt, aki rappernek mondja magát, még mindig csak 22 esztendős, és sok tanulnivalója van ahhoz, hogy elismert legyen a szakmában. Az már más kérdés, hogy milyen tehetsége van ehhez, de a mostani válogatón nem ütötte meg a mércét.

Sztárban Sztár leszek! Tóth Gabinak ez már sok, Majka és Babett is bajba kerül? (videó)

Közelében nem volt annak, hogy továbbjusson, pedig olyan határozottsággal érkezett meg, hogy annak alapján a döntőben lenne a helye, de nem ez a döntő, hanem a tehetség. Ráadásul a hozzáállásával is akadtak gondok, hogy finoman fogalmazzunk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.