Sztárban Sztár leszek! Tóth Gabinak ez már sok, Majka és Babett is bajba kerül? (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. szeptember 19. - 13:45

Minden eddiginél izgalmasabb este várhat ránk a Sztárban Sztár leszek! című műsorban, ahol újabb nagyon nehéz döntést kell meghozniuk a Mestereknek.

Hosszú hetekkel ezelőtt, még a nyár első felében kezdődtek meg a forgatások a Sztárban Sztár leszek! második évadában, ami eddig nagyon nagy siker. Nem kérdés, hogy képes lesz felülmúlni az első szezont, miközben az új csapat még erősebb.

Hosszú időn át válogatták a versenyzőket, de a döntés megszületett, összeálltak a csapatok, ugyanakkor újabb kiesőkre kerül sor. Egyelőre nem lehet tudni, hogy kik lesznek ezek a személyek, de az előzetes arra enged következtetni, hogy minden Mesternél lesz legalább egy megkérdőjelezhető döntés.

Rendkívül intenzívnek tűnik a ma esti adás 19 óra 30 perctől, amit érdekes lesz figyelemmel követni. A válogatók véget értek, itt már minden élesben megy, a hangulat is más, de szükség lesz pár nagyon nehéz döntésre.

Gelencsér Timi nem akar tetoválást, és kiderült, mi az álomautója

„Sajnos nem tudlak továbbvinni” – mondta Babett az egyik versenyzőre, majd a következő képkockában Majka reakcióját láthatjuk, hallhatjuk. „Ne, gyerekek, nem engedhetjük el ezt a csávót!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.