Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Sztárban Sztár leszek! Megvan a nagy finálé győztese (videóval)

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon izgalmas és drámai finálén vagyunk túl a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadában, ami vasárnap késő este ért véget.

A Sztárban Sztár leszek! továbbra is nagyon nagy népszerűségnek örvend a nézők körében. Ez idén sem volt másképp, és a TV2 még magasabbra tette a lécet a show-val, ami egyértelműen érezhető volt.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A hosszú hetek alatt olyan énekeseket ismerhettünk meg, akik biztosan képesek lesznek elhelyezkedni a pályán. Nagyobbnál nagyobb hangok jelentek meg a versenyben, és a drámai fordulatok sem maradhattak el.

Az élő show-k során olyan versenyzők is búcsúztak, akiket messze előrébb vártunk volna, akár a döntőben. A nézők érdekes döntéseket hoztak, és a vasárnap este sem maradt fordulatok, drámai pillanatok nélkül.

A legnagyobb meglepetést Yulasi Mirandi gyors kiesése hozta, hiszen a három finalista közül ő távozott először. Mindezt azok után, hogy akkorát énekelt, mint talán még senki a Sztárban Sztár, illetve a Sztárban Sztár leszek! történetében.

Tilla is csak kereste a szavakat, mindenkit meglepte Majka versenyzőjének korai kiesése a döntőben. Ezek után Kaly Roland és a nagyon fiatal Kökény Dani között dőlt el, hogy ki nyeri meg a hatalmas főnyereményt. Végül Dani lett a győztes, aki eredetileg nem is szerepelt volna az élő show-kban, de egy súlyos sérülés mindent megváltoztatott.

Még több bulvár: Jakabos Zsuzsanna formája láttán hirtelen megállt az idő