Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Sztárban Sztár leszek! Fontos kéréssel fordult a nézőkhöz Tóth Gabi kiesett versenyzője

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2021. november 1. - 21:36

Balogh Krisztofer megragadta a lehetőséget, és egy nagyon fontos kéréssel fordult a nézőkhöz, közvetlen azután, hogy kiesett a műsorból.

A Sztárban Sztár leszek! Mestereit is sokkolta a vasárnap esti végeredmény, senki nem számíthatott arra, hogy az egyik, ha nem a legnagyobb favoritnak tartott Balogh Krisztofer fog búcsúzni a versenytől.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Tóth Vera sem rejtette el a véleményét a szavazás végeredményéről, majd Tóth Gabi is üzent egy hosszabb bejegyzéssel az Instagram oldalán. Krisztofer azonban csak hálás, nem szomorú, nem is csalódott, úgy érzi, hogy így is sokat kapott.

A TV2-nek adott exkluzív interjújában üzenni szeretett volna a nézőknek, mert azt szeretné, hogy a végén Zóra nyerje meg a versenyt, akihez különleges kapcsolat fűzi, az első pillanattól kezdve egy hullámhosszra kerültek.

„Üzenem a nézőknek, akik szerettek és mégis kiestem, mindenkinek üzenem, hogy könyörögve kérlek titeket, Venczli Zórára szavazzatok mindvégig, jusson el a fináléig, ő meg a Kármen ott legyenek a fináléban.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.