Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Mióta itt jártál:

Sztárban Sztár: Lékai-Kiss Ramóna ígéretet tett valamire

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lékai-Kiss Ramóna már alig várja, hogy elstartoljon a Sztárban Sztár új évada, amiben Tóth Andi és Marics Peti lesz a két új zsűritársa.

Rami is izgatottan várja a Sztárban Sztár új évadát, ami szerinte nemcsak amiatt izgalmas, mert már öten ülnek a zsűriben, hanem mert nagyon extrák a versenyzők, akik heteken át fognak küzdeni egymás ellen.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A két új zsűritagot, Tóth Andit és Marics Petit végtelenül tehetségesnek tartja, és várja, megmutathassák a nézőknek, mire képesek öten. A topformában lévő Rami megjegyezte, a Sztárban Sztár más, mert olyan versenyzők lépnek fel, akik már bőven letettek valamit az asztalra.

Emiatt nem azt kell értékelniük, hogy kijött-e a magas hang vagy sem. Sokkal inkább a show-t értékelik, a hangulatot, és minden mást, ami ehhez kapcsolódik, de egy biztos, nem fogunk unatkozni.

A TV2 sztárja, aki nemrég élete egyik legszebb napjáról emlékezett meg, legutóbb is elhatározta, hogy szigorú lesz, amennyire lehet egy ilyen helyzetben. Végül voltak olyan pillanatok, amikor sírt, vagy épp az asztalra pattant Marics Peti előadásánál, annyira elkapta a hangulat

„Azt ígérhetem a nézőknek, hogy nem leszek visszafogottabb.” Ami pedig a megújulást illeti, Rami abban látja a kulcsot, hogy mindig nagyon más, változatos arcok tűnnek fel a Sztárban Sztárban, és ez idén sem lesz másképp.