Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Lékai-Kiss Ramóna 16 óra vajúdás után szülte meg gyermekét

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Négy esztendővel ezelőtt olyasvalamit élt át Lékai-Kiss Ramóna, ami örökre megváltoztatta az életüket.

Lékai-Kiss Ramóna több mint boldog életet élhet, hiszen a magánélete mellett a karrierje is remekül halad előre. Valahogyan így képzelhetnek el az emberek egy tökéletes családot, amiben a a párok valóban megbecsülik egymást.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Rami sokáig vajúdott, ami lehetővé tette, hogy a világbajnokságról hazarohanó férje odaérjen a kórházba. A különleges és felejthetetlen pillanatok a mai napig mosolyt csalnak az arcukra, és ez mindig így lesz.

„4 éve ezen a csodálatos napon, megszületett Noé. Máté Dániából az akkori világbajnokságról rohant hozzánk egyenesen a kórházba.” – emlékezett vissza a különleges és felejthetetlen pillanatra a büszke édesanya.

„16 óra vajúdás után a férjem reggel 7óra 45perckor végre belépett a szülőszobába, majd 8óra 18perckor világra jött a Kisfiunk. Noé megvárta az Apukáját! Soha nem felejtem el azt a pillanatot!” – tette hozzá a posztjában.

Máté az idei világbajnokság miatt nem lehet a családjával, de nagyon büszkék rá, és szurkolnak neki. „Máté most nem lehet velünk sajnos, de nagyon büszkék vagyunk rá és szurkolunk Neki itthonról Mi pedig Noékával bulizunk, amíg Apa haza nem ér, ami reméljük jó sokára lesz.”

Még több bulvár: Kiderült, miért nem jegyezte még el a párját az Exatlon Hungary győztese