Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Rabszállítóból szökött meg egy emberölésért elítélt magyar férfi Bukarestben

Ezen tettéért hat hónaptól 3 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

...svg content...Fotó: Pixabay
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Országos Börtönigazgatóság közlése alapján kedden megszökött egy emberölésért 18 év börtönre ítélt férfi Bukarestben. A tájékoztatás szerint a 34 éves Mészáros Zsombor délután három óra körül szabadult ki egy rabszállító járműből, amely épp a bukaresti második kerületben tartózkodott.

A rendelkezésre álló információk szerint a férfit a Rahova börtönkórházban kezelték. Amit fontos lehet tudni róla, hogy 180 centiméter magas, sportos testalkatú, szeme kék, szemöldöke ívelt, arcformája ovális, bőre világos, haja gesztenyebarna, s több tetoválása is van – tudatta a Maszol. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Hozzáteszik: szökésekor sötét póló volt rajta, melltájékon fehér ábrával, emellett sötét mellényt, sötét mackónadrágot és fekete talpú, piros-fehér edzőcipőt viselt. A börtönigazgatóság emlékeztetett, hogy a rabszállító jármű elhagyása szökésnek minősül, és hat hónaptól 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Fotó MaszolFacebookPolitisti Uniti Suntem Puternici

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.