Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Szoboszlai csapattársát szerződtetheti a Real Madrid

Fotó: Twitter/RB Leipzig English
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután Kylian Mbappé egyre elérhetetlenebbé válik a Real Madrid számára, muszáj „B” opciókat is néznie az átigazolási piacon, és a hírek szerint a Lipcse játékosa is felkerült a listájukra.

Jelen állás szerint nagyon nehéz elképzelni, hogy a Real Madrid ezen a nyáron képes lesz leigazolni Mbappét, akit nem akar elengedni a PSG, vagy olyan összeget kérhetnek érte, amit még a spanyol klub sem tudna kifizetni.

A legendás rekordernek is óvatosan kell bánnia a pénzzel, és fontos, hogy játékosokat adjon el, főleg egy nagy transzfer lebonyolítása érdekében. Ancelotti semmit sem bíz a véletlenre, és vannak „B” opciói, ha a francia mégsem érkezik.

A Sport Bild arról számolt be, hogy a Real Madrid többek között a RB Leipzig egyik sztárja iránt is érdeklődést mutat. Ráadásul egy kulcsjátékosról van szó, aki meghatározó figurája a Bundesligának és a csapatának.

Dani Olmo spanyol létére soha nem játszott profiként a La Ligában, ami igen ritka. 2015 és 2020 között a Dinamo Zagreb játékosa volt, majd a Lipcse játékosa lett, miközben 2019-ben a spanyol felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

Az Espanyol és a Barcelona egykori nevelése napról napra egyre nagyobb értéket jelent a Lipcse számára, akik nyilván nem akarnák elengedni. Összesen 22 millió eurót fizettek érte, de a transfermarkt.de szerint a spanyol ára már 45 millió euró körül mozog.

A Lipcse vezetői minden bizonnyal ennél egy sokkal jelentősebb összegért lennének hajlandóak megválni a támadó középpályástól, aki egy olcsóbb opció lehet, ha a PSG legnagyobb sztárját nem sikerülne leigazolniuk a madridiaknak.