Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Szoboszlai hatalmas góljával hangol a Liverpool az új szezonra

Szoboszlai Dominik eddigi legnagyobb liverpoolos góljával hangol a Liverpool a következő szezonra, immáron Jürgen Klopp nélkül.

...svg content...Fotó: Gulácsi Péter, Schäfer András, Lang Ádám, Szoboszlai Dominik és Dárdai Márton (b-j) az Írország elleni másnapi felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtt Dublinban, az Aviva Stadionban 2024. június 3-án. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik egy évvel ezelőtt érkezhetett meg Liverpoolba, ami az új otthona lett. Klopp külön kérésére szerződött át Németországból a világ egyik legnagyobb klubjához, ahol annyit kereshet, mint azelőtt soha. A legnagyobb motivációt azonban maga a Liverpool, az angol bajnokság és Klopp jelentette.

A magyar válogatott csapatkapitánya azonnal kezdővé vált, és hosszú heteken át az is maradt, majd jött egy makacs sérülés, ami átírta az eseményeket. Dom ugyan az idény végére elvesztette a helyét a kezdőcsapatban, ez nagyban köszönhető a sérülésének, mert ott sok maradt ki, és abból nem egyszerű visszatérni. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Szerencsére Dominik, akit nemrég a McDonald’s új reklámfilmjében tűnt fel, már teljesen egészséges. Az Európa-bajnokság egyik legjobbja lehet, ha mindent kihoz magából, és ez nem is lehet kérdés, ahogyan az sem, hogy az alábbi videóban látható gólja az eddigi legnagyobb Liverpoolban.

A klub erőteljesen hangol az új szezonra, immáron Slot vezetésével, őt kell meggyőznie Szoboszlainak, akárcsak a többieknek. Lesznek távozók, ahogyan érkezők is, viszont számunkra az a legfontosabb, hogy Dom rendszeresen kapjon lehetőséget.