Dollár
431,75 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
19,411 $

Sziget Fesztivál: látványos fotók Justin Bieber hatalmas koncertjéről

Fotó: Justin Bieber amerikai énekes megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 13. - 11:26

Nem volt miért panaszkodniuk a rajongóknak, és azoknak sem, akik ugyan nem rajongói a fiatal világsztárnak, mégis kíváncsiak voltak arra, mire képes élőben.

Sokat veszített volna a Sziget Fesztivál, ha Justin Bieber betegség miatt kihagyja a budapesti fellépését, mert akkora bulit csinált péntek este, hogy azzal gyakorlatilag minden szintet megugrott, és reméljük, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Óbudán járt a Hajógyári szigeten.

Dua Lipa adta meg a kezdőlökést, aki az első napon lépett fel, és még bennünket is kirázott a hideg a különleges élménytől, noha nem vagyunk rajongók. Ugyanez volt a helyzet Justin kapcsán, de a fiatal sztár megint megmutatta, hogy az egyik legjobb.

Érték őt kritikák az évek alatt, bár a koncertjein mindig 110%-ot adott, akárcsak a stúdiókban és a klipekben, Élőben énekelni azonban teljesen más, már csak a folyamatos mozgás miatt is, másképpen kell rá készülni.

Telefonon keresztül is fenyegetik Tóth Gabit, lánya halálát kívánják

Fontos, hogy az ember fitt maradjon, de mint azt láthatjuk a fotókból, Bieber abszolúte rendben van, és túltette magát a betegségén. Ezúttal is félmeztelen lépett ki a gigantikus közönség elé, akiknek köszönhetően még magasabb fokozatra kapcsolt.

Lapozó: 1 2