Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Justin Bieber feleségének fehérneműs és bikinis fotói láttán sokkot kap az ember, annyira erős

Fotó: Instagram/Hailey Rhode Baldwin Bieber
not image

Takács Petra

2022. augusztus 13. - 04:02

Eddig sem lehetett semmi panasz Hailey Rhode Baldwin Bieber fittségére és formájára, de ez most még látványosabb, mint a korábbi hetekben.

Justin Bieber szerelme is igyekszik úgy alakítani az életét, hogy boldog, kiegyensúlyozott legyen, ami nem mindig könnyű a rohanó világunkban. Az élet számos kihívást rak elénk, és közben a világ sem úgy alakul, mint azt szeretnénk.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Ha megnézzük, a pár évvel ezelőtt még minden ideálisabb volt, és akkor is sokan panaszkodhat. A vírus után és az ukrajnai háború azonban megmutatta, mindig van rosszabb, és valószínűleg már soha nem lesz olyan az életünk, mint esztendőkkel korábban.

Nehéz ezt elfogadni, de egyúttal remek motivációt jelent arra, hogy többet és többet tegyünk a jobb élet reményében. Hailey mindig is hitt az álmaiban, és mára az egyik legismertebb modellé vált, aki napról napra népszerűbb.

Nyári Dia csodálatosan mutat ebben a bikiniben

Az utóbbi időben sok fotózáson vett részt, miközben egy extrán látványos formát hozott össze. Ha 100 kalapunk lenne, mindet megemelnénk előtte, a fotók nagyon beszédesek, és egyúttal igényesek.

Lapozó: 1 2