Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
19,034 $

Nyári Dia csodálatosan mutat ebben a bikiniben

Fotó: Instagram/Nyári Dia
not image

Takács Petra

2022. augusztus 12. - 04:51

A híres színésznő elhatározta, hogy jövőre mindenképpen merülni fog, mert több nyarat nem szeretne így eltölteni, mint most, amikor csak vágyakozik a búvárkodásra.

Mindenkinek vannak álmai és vágyai, amiket igyekezni kell megvalósítani, hiszen részben erről is szól az élet. Nagyon sok olyan dolog van, amiket az utolsó óránk előtt teljesíteni szeretnénk, köztük például a búvárkodással.

Soron kívül Szalagkorlátnak csapódott egy fiatalokkal teli kisbusz az M7-esen, elaludhatott a sofőr

Nyári Dia imádja a tengert, a hullámok hangját, és elhatározta, hogy búvárkodni fog. Régóta érik benne a gondolat, hogy letegye a vizsgát, ami egy következő nagy lépés lenne, és nagyon úgy tűnik, ez volt az utolsó ilyen nyara, amikor búvárkodás nélkül maradt.

„Minden alkalommal rabul ejt…imádom a hullámok hangját, nézni ahogy fodrozódnak, elrévedni az összefüggő végtelen víztakarón, érezni a sós levegő illatát.” – osztotta meg gondolatait a kiváló színésznő, aki modellként is bármikor megállja a helyét.

Tóth Gabit megkérdezték, hol botoxoltatott

„Gyerekkoromban anyukám alig bírt kirángatni a tengerből a nyaralásaink alkalmával, szikláról ugráltam és búvárkodtam napnyugtáig. Kicsit konszolidáltabban, de továbbra is rajongója vagyok.” – árulta el a vidám sztár.”

Lapozó: 1 2