Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Nincsenek szavak Pirner Alma szexi fotójára

Fotó: Instagram/Pirner Alma
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Annyira magasra tette a lécet ezzel a mindig fitt Pirner Alma, hogy gyakorlatilag látványosabbat nehezen lehetne elképzelni ennél.

Pirner Alma egy nagyon csinos, trendi, egészségtudatos és fitt nő, aki nem kesereg az eltelt éveken, sokkal inkább keresi azt a fajta potenciált, mely által tovább és tovább fejlődhet, illetve még többet adhat.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

A 41 esztendős híresség, aki gyakorlatilag mindent tud az egészségtudatos életmódról és magáról az edzés világáról, elképesztően látványos vonalakat hozott össze. Rendkívül hiteles abban, amit csinál, megjelenésében is.

Ez már önmagában kellően meggyőző az emberek számára, hogy felkapják arra a fejüket, amiket Alma mond. Az alább látható fotó is maximálisan bizonyítja, mennyi mindent ki lehet hozni egy női testből.

„Egy hatékony, ingyenes edzést keresel? MEGTALÁLTAD! Azt a mozgásformát, ami minden izmodat átmozgatja és megdolgoztatja egy edzésen, ráadásul szinte bárhol, bármikor végezheted.” – olvasható a poszt első felében.

„Rövid, lényegre törő és szuper hatékony edzés, amivel nem kell órákat rászánnod egy edzésedre, nem kell vagyonokat költened eszközökre, és még csak edzőterembe sem kell eljárnod rendszeresen. Mindezt ingyenesen!”