Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Szerencsekerék: G.w.M. tizedmásodpercekre volt a millióktól (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyan megfejtette a feladványt a rapper, túl későn mondta ki az utolsó szót, és a megfejtést teljes egészében várták tőle.

G.w.M. jól látható módon egyre otthonosabban mozog a televíziózás világában. Kulcsár Edina oldalán láthattuk a Párharcban, ami az első magyarországi évad volt, és az egyik legnagyobb névként szerepeltek a műsorban.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Ugyan végül nem nyerték meg a fődíjat, és idő előtt kiestek, jól érezték magukat. Nagy kaland volt az a pár nap, amit eltöltöttek a villában és a pályákon, mindketten nagyon élvezték a feladatokat.

G.w.M. korábban nemigen szerepelt ilyen műsorokban, de amióta Edina a párja, aki az első közös gyermeküket várja, ez is megváltozott. Korábban a Szerencsekerék új évadára is igent mondott, amiben milliókat nyerhetett volna.

A legendás műsor újjáélesztett verzióját Kasza Tibi vezeti, így biztosra vehettük, hogy lesznek ugratások a részéről. A rapper nem sértődékeny, vette a poénokat, és közben őt is elkapta a játékláz.

A végén olyan jól tippelt a szavakkal, hogy szinte a teljes megfejtést kirakta. Nem járt sikerrel, mert ugyan eszébe jutott a cseresznye szó, nem egyben mondta ki a megfejtést, így nem kaphatta meg a pénzt.

Még több bulvár: Penélope Cruz még mindig a világ egyik legvonzóbb nője (fotók)