Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Ha szerencsejátékról van szó, nincs náluk nagyobb tehetség

Ezeknek a csillagjegynek valóban érdemes kipróbálniuk magukat egy-egy játékban, ugyanis valami azt súgja, hogy több mint remekül teljesítenének, őstehetségek mindannyian.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vannak, akik másokhoz képest sokkal szerencsésebbek a szerencsejátékokat illetően. Lehet ez a személyiségük, a nyomás alatti teljesítményük, vagy épp amiatt, hogy minden helyzetben megőrzik a hidegvérüket és az érzéseik nem látszanak az arcukon. Így hát nekik valóban érdemes kipróbálniuk magukat egy-egy játékban, meglepően jól teljesíthetnek.

Ám olyanok is vannak, akiknek az a legjobb, ha kerülik ezeket a dolgokat, mivel hajlamosak lehetnek szerencsejáték-függővé válni. A Blikk Rúzs pedig elárulja, mely jegyek azok, amelyek abszolút szerencsések, s hol tudják ezt a leginkább kamatoztatni. A Kos például egy nagyon szenvedélyes és éber játékos, aki nem szeret veszíteni, és nem adja fel egyhamar. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Azt gondolhatnánk, hogy emiatt könnyen szerencsejáték-függővé is válhat, hiszen szereti próbára tenni a szerencséjét. Ő azonban igazán megfontolt, minden lépését előre eltervezi, legyen szó a játékról, vagy akár az életéről. Figyelmes és jó emberismerő, ezért neki a pókerasztal az ideális terep. A Bak viszont minden csillagjegynél szerencsésebb, már-már elképesztő módon.

Amibe belekezd, azt a lehető legjobban viszi véghez. A szerencse születésétől fogva mindenben mellette áll az élete számos területén. Kiválóan tervez, a legapróbb lehetőségeket is észreveszi, kitartó, mer kockázatot vállalni – így hát számára a sportfogadások a legalkalmasabbak, hogy megmutassa, mire képes.

A Skorpió pedig egy született taktikus, szereti a játékkal járó adrenalint, és imád kockázatokat vállalni. Ő a játékokat főleg azért kedveli, mert oldja a felgyülemlett feszültséget. Játék közben csak egy dologra figyel, arra, hogy ő legyen a győztes. Viszont sosem sodródik a függőség határára, mert mindig tudja, mikor kell abbahagyni. Számára a kaszinó, a blackjack és a rulett a jó választás.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.