Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Szerdától áremelkedésre lehet számítani a hazai kutakon

A benzin bruttó 7, a gázolaj bruttó 11 forinttal drágul.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A héten szerdán emelkednek a hazai üzemanyagárak – írta meg a holtankoljak.hu. A benzin nagykereskedelmi ára bruttó 7 forinttal nő, míg a gázolajért a kutaknak bruttó 11 forinttal kell többet fizetni a nagykereskedőjüknek. Amennyiben az áremelés érvényesítésre kerül a kutak áraiban is, úgy az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a hazai kutakon:

  • 95-ös benzin: 607 Ft/liter
  • Gázolaj: 651 Ft/liter

Arról, jelenleg milyen árakkal lehet találkozni a töltőállomásokon, szintén a portálon lehet tájékozódni. De korábban arról is beszámoltunk, hogy február 9-től óvatos csökkenésnek indult a benzin ára (bruttó 3 forinttal), míg a dízelé nem változott. Így a 95-ös benzin ára 600 forintra módosult, a gázolaj literenkénti ára pedig maradt 640 forinton. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Február 7-től viszont nem jósoltak árváltozást a hazai üzemanyagárak tekintetében, így a benzin literjéért 603, a gázolajéért pedig 640 forintot kellett fizetni. Emellett azt is megírtuk, hogy véget ér egy korszak: bezár a főváros szívében található benzinkút. Mindezt pedig Pikó András polgármester is megerősítette.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.