Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Szépművészeti Múzeum: Szentkirályi Alexandra is John Malkovichékkal tartott

Az viszont kérdéses, Szentkirályi milyen minőségében volt jelen a tárlatvezetésen.

...svg content...Fotó: MTI/Lakatos Péter
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Újabb fotókat közölt a Szépművészeti Múzeum John Malkovich látogatásáról – szúrta ki a Telex. A múzeum szombaton posztolt először arról, hogy a világhírű amerikai színésznek és partnerének Baán László főigazgató tartott tárlatvezetést. A nemrég megjelent fotók alapján Malkovichékkal tartott Szentkirályi Alexandra volt kormányszóvivő is, aki visszalépéséig a Fidesz főpolgármester-jelöltje volt.

„Újabb képek gyönyörű múzeumunkról, a John Malkovich vizit alkalmából, ahová a színművész Szentkirályi Alexandrával érkezett. Várunk Benneteket is!” – írták a fotók mellé a Szépművészeti Múzeum Facebook-oldalán. Az viszont nem derült ki, Szentkirályi milyen minőségében volt jelen a tárlatvezetésen. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

De John Malkovich a Nemzeti Galériába is ellátogatott, amelyről szintén készült fotó. „Vajon kik és mik voltak a világhírű amerikai színész, a Veszedelmes viszonyok című filmből is ismert John Malkovich kedvencei? Ferenczy Károly, Rippl-Rónai József, Csontváry Kosztka Tivadar és Benczúr Gyula alkotásai igazán magukkal ragadták őt – olyannyira, hogy a Vajk megkeresztelése című remekművet le is fényképezte, hogy hazavihesse emlékbe” – írta az erről szóló Insta-poszthoz a Nemzeti Galéria.

Azt nem tudni, hogy a kétszeres Oscar-jelölt színész nyaralni jött Magyarországra, vagy esetleg valamilyen filmforgatás ügyében látogatott hozzánk – jegyzik meg a cikkben. Mint azt már megírtuk, Szentkirályi Alexandra is megszólalt a választási eredmények után: a volt kormányszóvivő azt követően nyilatkozott, hogy lezárultak a választások, és sok helyen eredményt hirdettek. Egyúttal azt is elmondta korábban, saját maga döntött arról, hogy visszalép, és nem bánta meg azt.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.