Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Szentkirályi Alexandra is megszólalt a választási eredmények után

Szentkirályi Alexandra azt követően nyilatkozott, hogy lezárultak a választások, és sok helyen eredményt hirdettek.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök a beszédében külön kitért Szentkirályi Alexandrára is, akit egy erős, bátor nőnek tart. Nagy jövőt jósol számára a Fideszben, miközben frappáns módon szólt oda a Momentumnak, amire Donáth Annának is megvolt a maga válasza a bukást követően, hiszen a pártja egy mandátumot sem kapott az Európai Parlamentben.

Szentkirályi visszalépésével sokat nyerhetett Vitézy Dávid, de jelenleg mégis Karácsony Gergely tűnik a favoritnak. Hihetetlenül szoros volt a befutó kettejük között, ugyanakkor végleges végeredményt csak később fognak hirdetni az újraszámlálással, annyira csekély volt a differencia a két főpolgármester-jelölt között. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Fidesz jelöltje saját maga döntött arról, hogy visszalép, és nem bánta meg azt, mert szerinte csak így lehetett esély Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc leváltására a Városházára. Bármi is legyen a végeredmény, minden megváltozik a Tisza Párt miatt, amivel egy új korszak veszi kezdetét a városvezetésben.

„Köszönjük mindenkinek, aki tegnap szavazatával kiállt a béke mellett, aki Budapesten a változásra voksolt. Köszönjük támogatóinknak, aktivistáinknak, hogy időt és fáradtságot nem kímélve harcoltak velünk! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Budapest!” – üzent Szentkirályi Alexandra választást követően a Facebook oldalán.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.