Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,88 Ft
Euró
394,91 Ft
Font
467,16 Ft
Bitcoin
68,518 $

Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány Ferenc legszorgalmasabb kisdiákja lett Karácsony Gergely, aki nem foglalkozik Budapesttel.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A korábbi mérések szerint már Szentkirályi Alexandra áll a második helyen a választások előtt Karácsony Gergely mögött. Egyre közelít Budapest főpolgármesterére, de Karácsony még mindig magabiztosan vezet. Ez azonban hamarosan változhat, már csak a bizonytalan szavazók miatt is, akik ha leadják a voksaikat, erősen befolyásolhatják a végeredményt.

Vitézy Dávid azt sem érti, hogyan nem sikerült ennyi év alatt megcsináltatni a metrókat, felszereltetni rájuk a légkondit, noha ez volt Karácsony nagy kampányszövege. A Fidesz jelöltje pedig folytatja Karácsony elleni kampányát, és biztos benne, hogy a fővárost valójában Gyurcsány Ferenc irányítja.

Szentkirályi is látja, hogy Karácsony segít a DK-nak kampányolni, de sokaknak nem tetszik ez, hogy miközben Budapesten lenne a helye, vidéken tűnik fel. „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja. Viszik is kirándulni, hiszen a DK-s kampányesemények legnépszerűbb figurájává vált.” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán.

Szentkirályi szerint Karácsony nem foglalkozik a budapestiek ügyeivel, hiába kampányol Gyurcsányéknak. „Ezzel az a legnagyobb baj, hogy annyira befeküdt Gyurcsánynak, hogy közben a budapestiek ügyeivel nem foglalkozik. Ő kampányol Gyurcsányéknak, mi pedig állunk a dugóban, a szemétben és a koszban! Változást Budapesten!”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.