Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Szentkirályi Alexandra egy szívbemarkoló ukrán-magyar történetet osztott meg

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
not image

Takács Petra

2022. június 26. - 12:23

A magyar kormány továbbra is komoly segítséget ad az ukrán menekülteknek, és természetesen a gyerekek kapják a legnagyobb hangsúlyt.

Egészen megható pillanatok voltak ezek, amikor gyerekek akaszthatták az aranyérmet az ukrán szinkronúszó csapat nyakába a magyar rendezésű vizes világbajnokságon. Két olyan gyerek került középpontba, akik Ukrajnából menekültek át Magyarországra.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Közel 800 ezer ember menekült Magyarországon keresztül, és itt találtak segítséget, vagy ideiglenes otthont. A két gyermek szintén lehetőséget kapott arra, hogy ott legyen a nagy eseményen, és szimbolikus volt, ahogyan együtt ünnepelhették az aranyérmet az ukrán csapattal.

Ebben a nagyon csinos nyári ruhában bukkant fel Szentkirályi Alexandra

„Megható pillanatok a vizes VB-n: menekült gyerekek akasztották az aranyérmet az ukrán szinkronúszó csapat nyakába. Adrianna és Timur két gyerek abból közel 800 ezer emberből, akik a háború elől menekülve Magyarországon keresztül hagyták el a hazájukat, itt találtak segítséget vagy ideiglenes otthont, ameddig haza nem térhetnek.” – írta Szentkiráliy Alexandra a Facebook oldalán.

„A Budapesten zajló vizes világbajnokságon ők is részt vettek az első helyért járó aranyérmek átadásában, nem csak meglepetést, de óriási örömet és megható pillanatokat is okozva ezzel az Ukrán csapatnak.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.