Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nemcsak Szentkirályi Alexandra kritizálja élesen Karácsony Gergelyt, hanem sok budapesti is, köztük Vitézy Dáviddal. Vitézy, aki szintén elindult a választásokon, nem érit, hogy négy év alatt Karácsony miért nem szereltette be a légkondikat a metrókban, holott ezzel kampányolt a legutóbbi választások alatt.

Szentkirályi többek között a forgalmi káosz miatt is dühös Karácsonyra, aki szerint ráadásul a DK-nak kampányol vidéken, holott Budapesten lenne a helye. Továbbra sem akar vele vitázni, mivel úgy látja, Gyurcsány Ferenc irányítja a fővárost, addig Karácsony csak egy báb ebben a színházban, és azt csinálja, amit mondanak neki. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

„Az egyedül élő idősek érdekében kiterjesztjük a távfelügyeleti rendszert. Nem hagyunk senkit sem magára!” – idézte Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje, aki szerint ez egy újabb hazugság Karácson Gergely részéről, és többek között az idős embereket is magukra hagyta.

Szentkirályi a Facebook oldalán keresztül hangsúlyozta, Karácsony városvezetése nemcsak a budapestieket hagyták magukra, hanem többek között az időseket is, míg a kormány bevezette a Gondosóra programot. „Magukra hagyták a budapestieket és az időseket is. A kormány ezzel szemben elindította a Gondosóra programot.”

Karácsony egyelőre nemigazán reagál Szentkirályi vádjaira vagy csak ritkán. Két hét múlva választanak a budapestiek, és eldől, milyen irányba halad tovább Budapest, ahol több súlyos problémával szembesülnek az emberek. A köztisztaság is olyasvalami, amin sürgősen változtatni kellene.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.