Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Szentendrén például egy kávézót nyitottak ki a tomboló harmadik hullám idején, sokba is kerül

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Belföld
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem ez volt az egyetlen hasonló eset, ami miatt a rendőrségnek intézkednie kellett, noha a harmadik hullám minden eddiginél több áldozatot követel.

Pénteken Szentendrén is intézkednie kellett a rendőrségnek, ahol egy kávézót ellenőriztek, amelyet a vendéglátó üzlet üzemeltetője a védelmi intézkedések ellen megnyitotta a helyiséget. Az ellenőrzés időpontjában a kávézóban két személy is tartózkodott, akik szeszes italt fogyasztottak.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Szintén pénteken Nyíregyházán ellenőriztek egy presszót, amit ugyancsak az üzemtető nyitott meg. Az ellenőrzés időpontjában a presszóban hat személy tartózkodott, ebből négy személy, aki szeszes italt fogyasztott.

Szombaton Somogy megyében egy hasonló intézkedésre került sor egy büfében. A vendéglátó üzletek ideiglenes bezárására az intézkedéseket meghozták. Emellett Szegeden egy garázdaság helyszínén intézkedtek állampolgári bejelentés alapján.

Szlávik János rossz hírekkel szolgált: „Rendkívül súlyos a helyzet

Itt hat személy ellen intézkedtek, akik elmondták, hogy egy közeli szórakozóhelyen voltak szórakozni. A vendéglátó üzletet nyitva találták, ami miatt vizsgálatot indítottak. A hat személlyel szemben a kijárási tilalom megszegése miatt szabálysértési eljárást indítottak.