Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Szentendrén például egy kávézót nyitottak ki a tomboló harmadik hullám idején, sokba is kerül

Nem ez volt az egyetlen hasonló eset, ami miatt a rendőrségnek intézkednie kellett, noha a harmadik hullám minden eddiginél több áldozatot követel.

...svg content...Fotó: Illusztráció: Pixabay
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pénteken Szentendrén is intézkednie kellett a rendőrségnek, ahol egy kávézót ellenőriztek, amelyet a vendéglátó üzlet üzemeltetője a védelmi intézkedések ellen megnyitotta a helyiséget. Az ellenőrzés időpontjában a kávézóban két személy is tartózkodott, akik szeszes italt fogyasztottak.

Szintén pénteken Nyíregyházán ellenőriztek egy presszót, amit ugyancsak az üzemtető nyitott meg. Az ellenőrzés időpontjában a presszóban hat személy tartózkodott, ebből négy személy, aki szeszes italt fogyasztott. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

Szombaton Somogy megyében egy hasonló intézkedésre került sor egy büfében. A vendéglátó üzletek ideiglenes bezárására az intézkedéseket meghozták. Emellett Szegeden egy garázdaság helyszínén intézkedtek állampolgári bejelentés alapján.

Szlávik János rossz hírekkel szolgált: „Rendkívül súlyos a helyzet

Itt hat személy ellen intézkedtek, akik elmondták, hogy egy közeli szórakozóhelyen voltak szórakozni. A vendéglátó üzletet nyitva találták, ami miatt vizsgálatot indítottak. A hat személlyel szemben a kijárási tilalom megszegése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Megszületett a hivatalos döntés, Xavi mégis távozik a Barcelonától

Megszületett az ítélet Xavi jövőjéről, de a katalánoknak nincs miért aggódniuk, már meg is találták edzőjük utódját.