Oltásellenesek fenyegették meg halálosan Székely Sándor parlamenti képviselőt

Székely Sándor független képviselõ azonnali kérdést tesz fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. november 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Kornis Vivien

2021. december 1. - 10:09

A képviselő feljelentést tett a rendőrségen az őt és családját ért fenyegetések miatt.

Székely Sándor független parlamenti képviselő nemrég javaslatot tett a koronavírus elleni védőoltás kötelezővé tételére, azóta pedig őt és családját is oltásellenesek fenyegették meg – számolt be a 24.

A képviselő a fenyegetések miatt feljelentést tett a rendőrségen, pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) pedig támogatásáról biztosította őt. A ISZOMM hangsúlyozta, hogy senkit nem lehet politikai véleményéért következmények nélkül életveszélyesen megfenyegeti. 

Miután Rogán Antal hétfőn azt közölte, hogy a vakcina kötelezővé tételét nem tervezi a kormány, Székely Sándor kedden azt mondta, hogy “egy makacs, oltásellenes csoport tartja fogva a kormányt”. Úgy véli, hogy a betegeket az egészségügyi rendszer nem tudja életben tartani. 

“Ha a gyógyítás láthatóan nem megy, akkor legalább a megelőzésben jeleskedjünk! Ezért kell elrendelni az oltás kötelezővé tételét. Itt már nem filozófiai vélekedésekről, hanem tízezrek életéről, vagy haláláról van szó” – idézte a lap a képviselőt. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Székely arról is beszélt, hogy a Covid-betegek miatt további több ezer ember veszti életét, mert nem jutnak időben megfelelő orvosi kezeléshez.