Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Szédítő ajánlatot kaphatott Szaúd-Arábiából Sergio Ramos

TÉMÁK:
#PSG #Sergio Ramos
MTI/EPA/YOAN VALAT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lehet, hogy semmi nem lesz a hosszabbításból Párizsban, a B-terv viszont már kezd körvonalazódni.

A spanyol veterán a katasztrofális tavalyi szezon után idén alapemberré vált a PSG-ben, és bár a felek korábban azt nyilatkozták, hogy a legfőbb cél a szerződéshosszabbítás, még mindig nem dőlt el Ramos sorsa.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A 37 éves védő esetében a legfontosabb kérdés a fizetés, a korábbi kontraktushoz képest ugyanis jóval alacsonyabb bérre számíthat, és ezt a lehetőséget használhatja ki a szaúdi Al-Hilal – írja az AS.

Sajtóinformációk szerint ugyanis a szaúdi ligában negyedik helyen álló együttes nem kevesebb mint évi 30-50 millió eurót ajánlhatott Ramosnak, ami vélhetően sokszorosa a PSG által kínált fizetésnek.

Mint azt a L’Équipe korábban megszellőztette, Ramos állítólag havi 791 ezer eurós fizetést kap jelenleg a PSG-től, és amennyiben ez még kevesebb lesz, úgy a szaúdi ajánlat akár tíszeres fizetésemelést is jelenthet a spanyol számára.

A PSG ugyanakkor nem a spórolás miatt szeretne kevesebbet ajánlani Ramosnak, az ügy mögött a Ligue 1 pénzügyi fair play szabályzata áll, ami szigorúan meghatározza, hogy mekkora fizetési plafonja lehet egy klubnak a bajnokságban.