Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,07 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
61,140 $

Szavak nincsenek Oczella Eszter csúcsformájára

Oczella Eszter egy kiváló sportoló, aki nem egy nagy győzelmet tudhat maga mögött, és még mindig képes valami újat mutatni.

Fotó: Instagram/Oczella Eszter IFBB BIKINI PRO
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Ha valakinek bátran ajánljuk az Instagram oldalát követésre, az Oczella Eszter. Elsősorban azoknak, akik szeretnének fejlődni, és motivációra vágynak, mert ehhez elég ránézni Eszter fotóira, máris rohanunk kondibérletet venni. Tipikusan az az erős karakter, aki soha nem adja fel, és mindig képes felülmúlni önmagát.

Amiatt is olyan sikeres, amit csinál, mert önmagával versenyez, nem másokkal. Ha rendre magunkat múljuk felül, miközben mindent kihozunk önmagunkból, akkor valóban csak saját magunk ellenfelei vagyunk. A legnagyobbak is így értek fel a csúcsra, akárcsak Arnold Schwarzenegger, aki minden testépítő számára kiváló példa. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Oczella Esztert a médiából is ismerhetjük, egy igazán kedves személyiség, aki nem szállt el a sikereitől. Céltudatos, és megvan benne az a plusz, mely nemcsak ehhez a sporthoz, hanem minden máshoz is kell, hogy igazán sikeresek legyünk. Az egyik legsikeresebb nő a hazai hírességek között, és méltán érdemli meg ezt a címet.

Egyesek szerint már „túl izmos”, de mindig lesznek, akik nem értik meg ezt a sportot, vagy azt, hogy miről is szól igazán az emberi test fejlődése. Azok, akik napi szinten sportolnak, pontosan tudják, hogy Eszter mennyit tehet azért, hogy így nézzen ki, és nemcsak amiatt, mert részben ez az élete, amellett, hogy a Keo Sport tulajdonosa is.

Alább egy újabb erős példát láthatunk arra, mennyi mindent ki lehet hozni egy női testből, és ezek a formák már abszolúte a topkategóriát képviselik. Női szemmel is csak gratulálni tudunk, és Eszter számára is jól eshetnek ezek a dicséretek, mert minden apró önbizalom-növelő hozzászólás megerősítheti őt abban, hogy jó úton halad előre.

A bolondok aranya sokkal értékesebb lehet, mint eddig gondolták

Az Egyesült Államokból származó piritmintákban meglepő mennyiségű lítiumot találtak.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.