Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Szarvas Andi a Farm VIP 3 után: „Nehéz azért higiénikusan itt élni, de…”

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyanakkor még ezzel sem volt különösebb gondja, imádta a játékot, és mindent megtett, amit csak tudott.

Szarvas Andi egy nagyon szimpatikus karaktere a Farm VIP 3-nak, ám már ő sincs játékban. Méltó módon távozott a Völgyi Zsuzsi elleni párbajon, ahol az erőt választotta, mellyel még inkább kivíta a tiszteletet.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Andi a kiesését követően azt mondta, ha elhagyja a farm területét, az egyik első dolga az lesz, hogy elmennek egy étterembe, ahol nagyon finomokat fognak enni, illetve természetesen átöleli a szeretteit. „Ez a legfontosabb.”

Ugyan nem utált semmit, egy idő után szerinte a higiénia már mindenkinek szembetűnt, és kicsit ki voltak rá. „Nehéz azért higiénikusan itt élni, de még ezzel sem volt gondom, én imádtam ezt az egészet.”

Sok különleges élményt gyűjtött, gyakorlatilag az összeset felsorolhatná, mert élvezte a kalandot a farmon. „Én éltem ezt az egészet, és én azért jöttem, hogy ezt átéljem. Semmit sem csinálnék másképp.”

Andi hozzátette, magával kapcsolatban azonban talán azon változtatna, hogy erélyesebb lenne. „Hangosabb? De még ez is kérdés számomra.” Tiszta lelkiismerettel távozik, és úgy érzi, mindent megtett, amit ki tudott hozni magából.”

Még több bulvár: Berki Mazsi fenékformája a karácsonyfa előtt villant meg