Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,058 $

Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi ismét húzott egy óriásit a párbajon, megvan a kieső

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott az újabb farmgyűlés a Farm VIP 3-ban, ami egyúttal azt is jelentette, hogy az egyik versenyzőnek mennie kellett.

Egy rendkívül izgalmas védettségi játékot játszottak a versenyzők, melynek második felében a memóriának kellett dominálnia. Sorra estek ki a sztárok, majd amikor már csak Fruzsi, Csuti, Miki és Norbi volt bent, történt valami váratlan.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Arra nem sokan számítottak, hogy a három fiú egyszerre fog hibázni, márpedig így történt. Fruzsi nagy győzelmet aratott, és az első női játékos, aki védettségi játékot nyert, és ezzel védetté vált a farmgyűlésen.

Fruzsinak lett volna a legnagyobb szüksége a védettségre, ám mivel kiesett, igen komoly veszélyben érezhette magát a farmgyűlésen. Igencsak borítékolható volt, hogy ő kapja majd a legtöbb jelet, és újra párbajoznia kell. Demcsák Zsuzsi azon a véleményen volt, hogy Fruzsi lett volna a kiválasztott, de a védettségével mindent felülírhatott.

Fruzsi kezdte a szavazást, és nem meglepő módon Zsuzsira rakott, továbbra is benne van a vitájuk, hiába békültek ki egymással. Andi szintén Zsuzsira voksolt, amire maximálisan számított, akárcsak a többiek részéről, kivéve Norbit. A 17 éves fiú Dalmát választotta, de mindezt egyáltalán nem vette rossz néven.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2