Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi ismét húzott egy óriásit a párbajon, megvan a kieső

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott az újabb farmgyűlés a Farm VIP 3-ban, ami egyúttal azt is jelentette, hogy az egyik versenyzőnek mennie kellett.

Csuti amiatt rakott Vikire, mert a döntőben nem tudna úgy versenyezni ellene, mint másokkal szemben. Viki erre úgy reagált, ha eljön az idő, akkor jellemezni fogja a kapcsolatát Csutival, addig viszont nem.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Dalma a nők erősítése érdekében úgy döntött, Norbira rakja a jelét. Kitartott amellett, hogy össze kell tartaniuk, hogy minél tovább maradjanak játékban, ráadásul még egy női döntős sem volt a Farm VIP történetében. Viki elárulta, szívben és fejben is nagyon megérintette Csuti, és tart attól, hogy valami olyasmi történik, ami nem oda illő. Kiderült, hogy megbeszélték egymás között, odakint társalogni fognak erről, ha vége a játéknak.

Zsuzsinak több név is volt a fejében, végül Mikit választotta, mert szerinte túl erős, aki azt mondta, többen megúszásra játszottak. Az egykori klasszis sportoló Zsuzsira rakta a jelét, tehát az énekesnőnek kellett párbajoznia. Szíve szerint Fruzsit hívta volna ki, de ez a védettség miatt nem volt lehetséges.

Nehéz és pillanatnyi döntésnek jellemezte a választását, majd Andit hívta ki, aki egyáltalán nem számított erre, és az erőt választotta párbajnemnek, mialatt egy rudat kellett kitartaniuk. Végül Andi vesztett, míg Zsuzsi nagyon stabilan tartotta a rudat, nemigazán volt kérdés, hogy ki lesz a győztes.

Lapozó: 1 2