Szabó Zsófi megint rendkívül szexi volt az Álarcos énekesben

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az RTL Klub sztárja nagyon jól érezheti magát a bőrében, ismét egy tökéletes szettet találtak neki, ami kihangsúlyozza az alakját.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, ki nyeri az Álarcos énekes legújabb évadát. Még mindig van pár leleplezésre váró sztár, akikről eddig csak sejtéseik lehetnek a nézőknek és a nyomozóknak.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

A teljesen megújult nyomozói stáb nagy hajrára készül, amivel javítanának a statisztikájukon. Eddig javarészt Fluor volt az, aki közel állt a megfejtéshez, vagy kitalálta, ki volt a maszk alatt. Valószínűleg lesz még néhány komoly meglepetés, de eddig sem panaszkodhattunk.

Kiszel Tünde szereplése például óriási húzás volt, sokáig még csak nem is sejthettük, hogy ki van a maszk alatt. Most azonban a többieken a sor, de nemcsak emiatt látványos a műsor, többek között Szabó Zsófi is sokat tesz ehhez hozzá.

Zsófi az egyik legcsinosabb sztár Magyarországon, rengeteget tett azért, hogy ilyen formában legyen. Korábban a közösségi médiában sokat bántották a plusz kilók miatt, újabban pedig a vékonysága kapcsán szólnak be neki.

Lapozó: 1 2