Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Így énekelt Szabó Zsófi Justin Bieber koncertjén a Sziget Fesztiválon (videó)

Fotó: A közönség az amerikai Kings of Leon zenekar koncertjén a 28. Sziget fesztivál második napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 11-én. MTI/Mónus Márton
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 13. - 04:46

Szabó Zsófi sem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy élőben kövesse figyelemmel a világ egyik legnagyobb sztárjának koncertjét a Sziget Fesztiválon.

Justin Bieber még mindig csak 28 éves, pedig már 2007-ben kezdetét vette a karrierje. Ez is jól mutatja, hogy milyen fiatalon vált világhírűvé, és a mai napig sok millióan rajonganak érte, bármikor megtölt egy stadiont, egy parkot.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

De azt is írhatnánk, hogy „már” 28 éves, hiszen jól emlékezhetünk azokra az időkre, amikor gyerekként adott koncerteket, majd szép lassan felnőtt. Azóta megházasodott, világslágerek fűződnek a nevéhez, megőrülnek érte az emberek.

Neki aztán nincs miért aggódnia, bármekkora szünetet is tartana, ugyanolyan népszerű lenne. Nemrég azonban komolyan aggódni kezdtek ért egy betegség miatt, és nem volt 100%-ig biztos, hogy megérkezik a Szigetre.

Baukó Éva begyújtotta a rakétákat

Szerencsére felépült, és akkora bulit csinált a Szigeten péntek este, hogy annak nemzetközi szinten is híre fog menni. Hozta, amit elvártak tőle, akárcsak Dua Lipa az első napon, mindkét sztárral nagyon-nagyon elégedettek voltunk.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.