Dollár
422,12 Ft
Euró
407,50 Ft
Font
456,87 Ft
Bitcoin
20,217 $

Így énekelt Szabó Zsófi Justin Bieber koncertjén a Sziget Fesztiválon (videó)

Fotó: A közönség az amerikai Kings of Leon zenekar koncertjén a 28. Sziget fesztivál második napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 11-én. MTI/Mónus Márton
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 13. - 04:46

Szabó Zsófi sem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy élőben kövesse figyelemmel a világ egyik legnagyobb sztárjának koncertjét a Sziget Fesztiválon.

Justin Bieber még mindig csak 28 éves, pedig már 2007-ben kezdetét vette a karrierje. Ez is jól mutatja, hogy milyen fiatalon vált világhírűvé, és a mai napig sok millióan rajonganak érte, bármikor megtölt egy stadiont, egy parkot.

Soron kívül 17-re emelkedett az izsevszki iskolai lövöldözésben elhunytak száma

De azt is írhatnánk, hogy „már” 28 éves, hiszen jól emlékezhetünk azokra az időkre, amikor gyerekként adott koncerteket, majd szép lassan felnőtt. Azóta megházasodott, világslágerek fűződnek a nevéhez, megőrülnek érte az emberek.

Neki aztán nincs miért aggódnia, bármekkora szünetet is tartana, ugyanolyan népszerű lenne. Nemrég azonban komolyan aggódni kezdtek ért egy betegség miatt, és nem volt 100%-ig biztos, hogy megérkezik a Szigetre.

Baukó Éva begyújtotta a rakétákat

Szerencsére felépült, és akkora bulit csinált a Szigeten péntek este, hogy annak nemzetközi szinten is híre fog menni. Hozta, amit elvártak tőle, akárcsak Dua Lipa az első napon, mindkét sztárral nagyon-nagyon elégedettek voltunk.

Lapozó: 1 2