Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Szabó Győző új motorja tarol, nagyon komoly a gép

Fotó: Instagram/Szabó Győző
not image

Takács Petra

2021. április 30. - 16:10

A híres színész bemutatta az új “családtagot”, akit már most imád, és meg is tudjuk érteni.


Az ember életében mindig vannak olyan vágyak, amiket egy nap teljesíteni szeretne. Ezek közül van, amit nem tudunk teljesíteni, de ha sikerrel járunk, akkor megmagyarázhatatlan érzések fognak el bennünket.

Ez is fontos része az életünknek, és jobb, ha több ilyen álmunk, célunk van, hogy mindig legyen előttünk egy követendő út. Sokszor tárgyakhoz köthető egy álom, így nem ritka, ha autóról, vagy motorról van szó.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Ebben az esetben egy lenyűgöző motorról beszélhetünk, amit a Triumph gyártott. Szabó Győzőtől nem áll távol a motorozás, imádja ezeket a szerkezeteket, és aki motorozik, az pontosan tudja, hogy ez milyen élményekkel jár.

Ilyen nincs, de mégis van: Rácz Jenő táncra perdült a Konyhafőnök új évadában

Győző egy tipikusan vagány karakter, akihez tökéletesen illik a motorozás, és ez a gép egy igazi mestermű. Minden a helyén van, kezdve a színekkel és így tovább. „Ez a csodálatos motor beköltözött hozzánk, hihetetlen érzés járni vele az utakat, csak sütne már ki az a nap fixen!”- írta a posztjában Győző.

“Mindig is szerettem a veszélyt és a száguldást. Régebben rendszeresen megizzadtam, de amióta az Ambadeont használom, nincs számomra legyőzhetetlen akadály!” – ‘nem én mondtam, de imádtam a forgatást. Ki tudja, melyik filmből idéztem?’ – hangzott Győző egy korábbi motoros posztja mellett a szöveg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.