Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Ilyen nincs, de mégis van: Rácz Jenő táncra perdült a Konyhafőnök új évadában

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Hujber Dávid

2021. április 29. - 13:27

Úgy látszik, a jelentkezők minden eddiginél kreatívabb módon próbálják meggyőzni a chefeket, hogy beválogassák őket a csapatukba.

Az RTL Klub hamarosan útjára indítja a várva várt nagy sikerműsorának új évadát. A Konyhafőnök VIP után indul a Konyhafőnök legújabb szezonja, benne az új versenyzőkkel, akik közül páran igen komoly meglepetésre készülnek.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Az amatőr indulók mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmet, meggyőzzék a chefeket, illetve bemutassák számukra, hogy mennyire akarják ezt az egészet. Lesznek drámaibb pillanatok is, de a humor kapja a főszerepet.

Nyilvánvalóan ez csak a show egyik része, mivel a tét hatalmas, így komoly munkára van szükség a versenyzőktől, és aki nem teljesít, az hamar a konyhán kívül találhatja magát. Valószínűleg emiatt álmok hullanak majd darabokra, de aki igazán erős és tehetséges, annak biztos helye lehet a versenyben.

A csatorna már több előzetest is mutatott az új évadból, amit május 3-tól kezdenek el vetíteni, és úgy tűnik, hogy semmi panaszunk nem lesz a hangulatra. Egy végtelenül izgalmas válogatás vár ránk, tele humorral és fordulatokkal.

Ebben a jelenetben például Rácz Jenőt kérték fel táncolni, aki igent mondott, és megcsillogtatta tánctudását, amit a Nyerő Párosban egyszer már láthattunk. A versenyző is ezt hozta fel példának, amin jót nevettek Ákosék.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.