Döbbenetes kapcsolatból szállt ki Szabó Franciska: egy szociopata drogossal éltem

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Franciska egy olyan ember mellett élte az életét, akit nagyon félreismert, de vége a rémálomnak, kiszállt az ördögi körből.

Szabó Franciska egy sikeres sportoló, akit az Exatlon Hungary-ben ismerhettünk meg. A verseny egyik legismertebb bajnokversenyzőjéről beszélünk, akinek volt pár emlékezetes pillanata a dominikai forgatások során.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ugyan a versenyt nem nyerte meg, és súlyosan megsérült, sokat nyert a műsorral. Egy ideje az USA-ban éli az életét, és mindenki láthatja, hogy milyen lehengerlő formának örvend, csak dicséret illeti érte.

Nem semmi vonalakkal rendelkezik Franciska, és még mindig tud meglepetést okozni. Nem egy sportot próbált ki az évek alatt, és amikor már úgy tűnt, hogy a magánélete is rendben van, illetve később gyereket vállalhatnak, kiderült, hogy egy igen rossz kapcsolatban éli az életét.

Még fenyegette is a férfi

„Igen, otthagytam! Minden azután változott meg, miután összeköltöztünk és otthagytuk Las Vegast.” – mesélte Franciska a Bors kérdésére. „Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem! De összefoglalva, az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek!”

Arra is fény derült, hogy ez a kapcsolat Franciskának anyagilag is nagyon sokba került, miközben mindent egyedül kellett fizetnie, és jelenleg 30 ezer dollár mínuszban van. Ez azért is fájó, mert amit korábban kőkemény munkával megkeresett, az gyakorlatilag elúszott.

Már az esküvőt tervezték, a jegygyűrű is megvolt, amikor Franciska kifizette a költözést. A Borsnak elmondta, valójában a gyűrűt sosem kapta meg, és a férfi csak húzta az ügyet az állampolgárság megszerzésével, majd olyan dolgokat beszélt bele Franciba, amik nem is léteztek.

A pszichológusnál viszont rájött, hogy nem vele van a baj, hanem a párjával, mialatt szép lassan egyre több minden derült ki róla. A férfinak korábban is volt gondja drogokkal, és ez később sem volt másképp, illetve a fenyegetések sem maradtak el.